Servicii psihologice

Servicii integrate pentru sănătatea ta

Biorezonanta

Evaluarea stării de sănătate prin biorezonanță

Scio/Eductor este cel mai avansat dispozitiv medical de biorezonanţă din lume. Se bazează pe transmiterea spre organism a 65 de milioane de semnale electromagnetice, de mai multe ori pe secundă iar, modul în care acestea sunt retransmise de către organe este calculat automat pe baza unui model matematic ce ţine cont de rezistenţa, voltajul şi amperajul organismului.

Scio/Eductor este un apogeu artistic, dispozitiv de biorezonanţă multifuncţional, folosit pentru detectarea şi reducerea stresului şi a disfuncţiilor, proiectat  de un   profesionist  în  medicina  complementară, profesorul  William  Nelson.  Scio/Eductor este patentat ca dispozitiv biofeedback pentru detectarea si reducerea nivelelor, semnelor si simptomelor de stres din corpul uman.

Scio/Eductor folosește principiul biorezonanței electrofiziologice, astfel prin intermediul a 12 electrozi aflați în contact cu pacientul, se transmit stimuli electrici subliminali ( cuante de energie ), purtând informații despre peste 9000 de substanțe proprii sau improprii organismului uman. În funcție de modul în care clientul rezonează la fiecare dintre ele, se obțin răspunsuri, selectate și listate în ordinea importanței lor, pe o diagramă color și o scală numerică.

Este cunoscut că problemele de sănătate apar inițial în câmpul energetic și abia ulterior se manifestă în plan fizic, astfel scio cercetând corpul electric, află mai mult despre pacient decât conștientizează acesta la momentul respectiv. Scio este un sistem de investigație care nu oferă un diagnostic ( bazat pe simptome, semne clinice și de laborator ), ci orientări asupra stării funcționale a întregului organism, selectând automat și remediile cele mai potrivite, individualizate conform priorităților fiecărui client. Scio nu este un aparat care ghicește sau folosește calcule aleatorii, ci un sistem știițific, cu o evoluție și o perfecționare care este în derulare și care în țîrile dezvoltate economic și social se folosește în mod curent.  Este de un real ajutor, deoarece depistează precoce disfuncții  și factori cauzali, în etapa în care capacitățile funcționale ale organismului sunt încă la nivele ridicate și capabile de a elimina pericolul unei afecțiuni grave, prin metode cât mai non-invazive. Prin aceasta diferă mult de medicina clasică alopată, care intervine de regulă când apar simptomele, semne ale unei afecțiuni deja instalate. Sistemul Scio este neinvaziv și lipsit de efecte secundare, totuși este contraindicat celor care poartă stimulatoare cardiace  și celor diagnosticați cu epilepsie.

În urma testului, SCIO  poate indentifica în organismul nostru nivelul mineralelor, aminoacizilor, lipidelor, vitaminelor, hormonilor; prezența virusurilor (hepatitei B, hepatitei C, hepatitei D sau imunodeficienţei umane ),prezenţa fungilor(candida), paraziţilor (giardia, limbrici, oxiuri, toxoplasma);  alergiile; toxinele; modificarile psiho-emoţionale; riscurile de a face anumite boli. Disfuncţionalităţi ale principalelor organe şi sisteme ; compatibilitatea organismului cu anumite substanţe naturale, de sinteză sau remedii homeopate.

Precizăm că sunt oferite informații referitoare la disfuncții ale organelor,în ordinea gradului de deviere față de normal, fără să poată fi specificate leziuni drepte sau stângi la organele pereche, iar referirile asupra organelor de simț și asupra unor valori ( ex. TA, glicemie, colesterol ) sunt direcționale ( crescut-scăzut ), fără valori numerice.

Dispozitivul este folosit şi pentru echilibrarea energetică a organismului şi terapie adjuvantă în cele mai variate afecţiuni:dezechilibre endocrine,afecţiuni neurologice, tulburări psihoemoţionale (depresii,anxietate), insomnii, alergii, boli metabolice ( diabet zaharat, dislipidemii, obezitate ), reumatisme inflamatorii și degenerative. De asemenea furnizează informații despre eventuale blocaje energetice ( meridiane, chakre ), prezența energiilor negative ( radiații, câmpuri electromagnetice, unde geopatogene, factori ereditari ( moșteniți ).

Sistemul furnizează informații despre necesitățile de bază ale organismului investigat, cum ar fi hidratarea, oxigenarea, elemente nutritive ( aminoacizi, minerale, oligoelemente, vitamine ), necesitatea recuperării/refacerii prin somn, relaxare fizică și mentală.

 

consiliere psihologica cuplu

Consiliere psihologică / psihoterapie

Consilierea  Experiențială / Un potențial de abordare unificată Consilierea psihologică & Psihoterapia, c...

Ceas hipnotic in spirala

HIPNOZA ȘI TERAPIA ERICKSONIANĂ

...vocea mea te va însoți, în ea vei auzi murmurul valurilor, foșnetul frunzelor...vocea mea te va î...

angajat stresat, cu multe atributii

EVALUARE PSIHOLOGIA MUNCII/ PERMISE PORT ARMĂ

Serviciile de psihologia muncii completează investigaţiile medicale solicitate de medicul de medicina muncii pentru &ici...