Despre mine
Psiholog, Consilier, Psihoterapeut , Formator

...tot ceea ce sunt şi amprentez în timpul vieţii, va dăinui în calitatea vieţii  persoanelor pe care în mod semnificativ le-am influenţat, astfel incât dacă toţi conştientizăm astfel, vom dăinui de-a pururi...

Principiile de lucru pe care le aplic stau la baza proceselor terapeutice si de consiliere psihologică  de tip experienţial şi cele paradoxale ale hipnozei şi terapiei ericksoniene, într-o abordare complementară. Astfel procesul de  consiliere psihologică si psihoterapie este centrat aici şi acum, pe ceea ce gândeşte, simte şi acţionează clientul in prezent. Trecutul nu este interpretat, ca in alte orientări, ci adus şi reconstituit in prezent. Astfel utilizând formulări şi prescipţii paradoxale, accesez harta personală a clientului, aflând împreună soluţii flexibile, originale, adaptabile.

Psiholog – de mai bine de 20 de ani realizez profile psihologice ale celor interesati de crestere personala, fac evaluari psihologice, psiho-aptitudinale pentru piata muncii, industria transporturilor, aparare nationala si siguranta publica.

  • Atestat de libera practica: Psiholog Specialist Autonom in Psihologia Transporturilor, Muncii si Organizationala,
  • Atestat de libera practica: Psiholog Principal Siguranta si aparare nationala

Terapeut – experiența de 15 ani in consiliere și psihoterapie a inceput odata cu formarea in cadrul SPER (studii postuniversitare - Consiliere și psihoterapie experiențială individuală și de grup copil-cuplu-familie), a continuat cu formarea ca hipnoterapeut ARHTE, Hipnoză clinică și Terapie ericksoniană.

  • Atestat de libera practica: Psiholog Specialist Consiliere psihologica individuala si de grup
  • Atestat de libera practica: Psiholog Specialist Hipnoza clinică și Terapie ericksoniană
  • Membru ARHTE
  • Membru FRP

Formator – sustin cu daruire pe cei care au deschidere spre autocunoastere si dezvoltare personala. De peste 8 ani particip activ in proiecte ce vizeaza resursa umana. 

  • Certificat de perfectionare "Formare de formatori"

Terapia Florala Bach completeaza armonios abordarea terapeutica – ceea ce m-a convins sa cercetez esentele plantelor si efectele lor in echilibrarea starilor emotionale, iar biorezonanta s-a demonstrat in timp, a fi o terapie adjuvanta benefica, pentru echilibrarea energetica a organismului.

Familie la psiholog

Terapia familiei

Familia, țesătură încifrată, conținătoare a bucuriilor, suferințelor, adaptărilor sau inadaptărilor indivizilor, s...

cuplu la psiholog

Psihologia cuplului

Alegerea partenerului- destin sau întâmplare ?  Un moment esențial  îl reprezintă alegere...

consiliere psihologica adolescent

Adolescența

Și copilul tău trece prin transformări ? Într-o lume presantă și tulbure  PRE/ADOLESCENȚA devine o adevărată...